Team

Gertjan Pauwels

Gertjan is in 2015 afgestudeerd als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met specialisatie in de neurologische revalidatietechnieken. Naast werken in een ziekenhuis en praktijksetting is hij enkele jaren actief geweest als hoofd kinesitherapie in een privékliniek met innovatieve revalidatietechnologieën. Momenteel is Gertjan actief als zaakvoerder van Health And Physio Mechelen.

 • Algemene kinesitherapie
 • Neurologische revalidatie

Elise Van den Spiegel

Elise heeft een 3 jarige opleiding Naturopaat bij Magnolia Federation, alsook een 4 jarige opleiding Causale Voetreflexologie gevolgt. Beide  zijn met succes afgerond in 2007 en 2008. Sindsdien heeft Elise nog regelmatig bijscholingen gedaan om haar kennis up-to-date te houden. Elise heeft als doel mensen te ondersteunen en ze te helpen in hun groeiproces, op weg naar hun ware zelf.

 • Causale voetreflexologie
 • Metamorfose massage

Nathalie Lambaerts

Nathalie is in 2004 afgestudeerd als Management Assistant en startte onmiddellijk als HR Specialist binnen een multinational. Met ondertussen 16 jaar HR ervaring is zij ervan overtuigd dat de mens vandaag meer is dan een combinatie van work/life én dat de challenges elke dag groeien. 

Omgaan met hoogsensitiviteit, loonbaancoaching, verwerken van verlies, herstel na burn-out, en weer de positiviteit in je leven ervaren – daar helpt zij je graag bij. In haar privé praktijk StapKlap trekt ze de natuur in via wandelcoachings, bij Health & Physio gaat ze in de praktijkruimte dieper in op jouw noden.

Trinette Hoogakker

Al zo lang ze zich kan herinneren is Trinette geïnteresseerd in mensen en wat hen drijft en motiveert. Ze heeft 20 jaar ervaring in de HR sector waar ze zich o.a. bezig houdt met het ondersteunen en coachen van medewerkers zodat zij bewuste keuzes kunnen maken in hun loopbaan en privéleven en met plezier naar hun werk komen.

Gebaseerd op haar ervaringen in HR ontdekte Trinette wat ze heel graag doet: het begeleiden van mensen op hun weg naar persoonlijke groei.  Daarom besloot ze in 2017 zich verder te verdiepen in het coachen van mensen. Het beginpunt van een blijvend leertraject en continue bijscholing.  Trinette is een gecertificeerde ICF coach, het kwaliteitslabel voor coaches.  

 • Loopbaanbegeleiding (ook met loopbaancheques)
 • Beter leren omgaan met perfectionisme
 • Krachtiger overkomen bij anderen
 • Beter je eigen grenzen leren stellen en bewaken
 • Leren accepteren dat ‘goed’ goed genoeg is
 • Beter leren omgaan met stress

Ellen Van Malderen

Ellen behaalde in 2021 haar masterdiploma in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met specialisatie inwendige aandoeningen. Een jaar later behaalde ze haar 2de master manuele therapie in de kinesitherapie.

Ellen heeft als doel om zowel de respiratoire patiënt, cardiale patiënt en de patiënt met een verhoogd cardiaal risicoprofiel, bij te staan in het (her)opbouwen van de algemene fysieke conditie, de zelfredzaamheid en het verbeteren van de inwendige functies.

Daarnaast kan je ook voor algemene kinesitherapie bij Ellen terecht, waarbij ze door middel van een combinatie van manuele technieken en aangepaste oefentherapie, de patiënt probeert verder te helpen in het herstel van zijn/haar functies.

 • Respiratoire revalidatie
 • Cardiale revalidatie
 • Algemene kinesitherapie
%d bloggers liken dit: